Dank voor uw aandacht

Allereerst hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website/shop en aan dit blog. In de inleiding, op de LTAMC di Montegrappa pagina heeft u, summier, kunnen lezen wat de beweegredenen zijn geweest voor de start van LTAMC di Montegrappa.

Een voorbeeld uit de dagelijkse praktijk

Het gebrek aan aandacht, informatie en aan service zal ik toelichten. U koopt een Limited Edition pen, u krijgt een toelichting en er wordt u wat verteld over de pen, u rekent af en u gaat weer naar huis. Voor u er zelf erg in heeft staat u al weer buiten. Dit is zoals het in 98% van alle verkoopgesprekken gaat en zal gaan. Dit ontstaat door de druk van de wachtende klant. In het ergste geval komt u voor deze aankoop nog 1 keer terug namelijk om gebruik te maken van uw recht op garantie. In het beste geval krijgt u door uw dealer nog 1 of  2 servicebeurten voor uw pen aangeboden.

LTAMC di Montegrappa werkt anders! 

Vraag het aan de Members die u zijn voorgegaan!

U bestelt via onze webshop een Limited Edition pen, ik hoor u zeggen: “Dat is niet zo persoonlijk!” Echter, wenst u advies over de Limited Edition pen, alvorens tot aankoop over te gaan kunt u eerst contact met ons opnemen. Bent u nadien overtuigd van uw aanschaf; wij leveren de pen binnen 10 tot 12 werkdagen bij u thuis af. Wij nemen bij het afleveren alle tijd om u uitleg te geven over de pen en indien nodig demonstreren wij u hoe de pen functioneert. U krijgt als het ware een persoonlijk assistent in Limited Edition pennen aangeboden. Indien u later nogmaals van onze diensten gebruik wenst te maken, voor bijvoorbeeld reparatie, taxatie of andere pen gerelateerde problemen kunt u contact met ons opnemen. Er wordt dan een afspraak gemaakt en wij komen bij u langs. U ziet onze service gaat ver en verder. Lees meer hierover in het hoofdstuk “Member worden?!”

Dit zijn service’s waar u gebruik van kunt maken, u bent  uiteraard vrij om voor verzending  door PostNL te kiezen.

Dit Blog

In het vervolg zal ik u vertellen over Montegrappa Limited Edition, Configurator, Amphora, Bespoke, Extra Bespoke en Arte pennen in het bijzonder en over andere Limited Edition pennen in het algemeen. Ook zal ik in deze blog vragen, proberen te, beantwoorden aangaande Limited Edition pennen

met vriendelijke groet, Rini Nijsink