Retourzendingen en retourbeleid LTAMC di Montegrappa.

De vraag naar Limited Edition pennen neemt de laatste jaren merkbaar toe. De reden van deze sterke groei is, hoofdzakelijk, de toename van het aantal collectioneurs. De waarde van deze luxe pennen wordt steeds beter herkend en bekend. Wij doen ons uiterste best zoveel mogelijk collectioneurs en pennenliefhebbers tevreden te stellen. Bij Limited Edition pennen is dit echter niet meer dan de gefabriceerde hoeveelheid. Het aantal is immers “Limited”.

Uitverkocht

Het komt het regelmatig voor dat een Limited Edition pen uitverkocht is. Dit zorgt ervoor dat op de verkoop en retourzendingen van deze luxe pennen nauwkeurig toezicht gehouden wordt. Hierdoor heeft LTAMC di Montegrappa het aantal dagen voor retourzendingen aangepast. Voor Limited Edition pennen is dit max. 12 dagen na ontvangst van de pen.

Let op ! Configurator, Amphora, Bespoke en Arte pennen kunnen NIET worden geretourneerd! Deze pennen zijn door u en in samenspraak met u tot stand gekomen. Uitzondering hierop zijn die pennen welke niet volgens uw aanwijzingen zijn vervaardigd. Deze foutieve uitvoering dient de klant aan te tonen. Voor alle andere producten heeft u 14 dagen, vanaf de dag van ontvangst, om deze retour te zenden. Neem voor het retour zenden altijd eerst contact op met LTAMC di Montegrappa!

Retourzendingen. U wilt uw pen of een ander Montegrappa product retour zenden? Dat kan, houdt u zich wel aan volgende regels; Stuur altijd eerst een e-mail naar info@ltamcdimontegrappa.com vermeldt hierin de reden van retourzending en uw tel. nummer. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op en bespreken de condities waaronder u het product, of de producten, kunt verzenden. ( meestal voor kosten LTAMC di Montegrappa ). Reparaties, buiten garantie, verzendt de klant op eigen kosten

Procedure beschadigd aangeboden Limited Edition pennen.

Luxe pennen die tijdens transport beschadigd raken. Uiteraard nemen wij deze pennen retour. U volgt daarvoor onderstaande procedure. 1. U meldt de beschadiging direct bij de bezorger d.m.v. een aantekening op de pakbon. Vraag een duplicaat of een bon waarop staat dat het pakket beschadigd is afgeleverd!! 2. Daarna meldt u de beschadiging z.s.m. bij LTAMC di Montegrappa via info@ltamcdimontegrappa.com 2a. Meldt de beschadiging binnen maximaal 48 uur nadat het pakket bij u is aangeboden. Meldingen die later binnenkomen kunnen, helaas, niet meer in behandeling genomen worden. Dit i.v.m. het gegeven dat wij iedere transportschade binnen 48 uur bij de vervoerder moeten melden.

Bovenstaande regels zijn van toepassing op alle goederen van Montegrappa welke u via LTAMC di Montegrappa koopt.

Voor verzending fotografeert LTAMC di Montegrappa iedere luxe pen. Hierna bieden wij de pen, zorgvuldig verpakt, ter verzending aan. Op het moment van verzending is uw luxe pen dus 100% mint. Dit geldt voor alle Montegrappa producten welke LTAMC di Montegrappa verzendt.

Uw recht op Garantie.

zie voor nadere toelichting het hoofdstuk “Garantie” !

Retourzendingen en Retourbeleid | LTAMC di Montegrappa.