De eerste Montegrappa Limited Edition vulpennen werden 1992 uitgebracht t.g.v. het 80-jarig  jubileum.

 Montegrappa Limited Edition Shop

       

                 

  LTAMC di Montegrappa!

 Voor actuele informatie en een vakkundig advies!

Welkom in de Montegrappa Limited Edition Shop! U heeft besloten een Montegrappa Limited Edition pen te gaan kopen. Daarvoor bent u op zoek naar betrouwbare informatie en vakkundig advies. LTAMC di Montegrappa is dé expert die u dat kan bieden! In de persoon van Rini Nijsink beschikken wij over een connaisseur op het gebied van luxe schrijfwaren. Hij kan u voorzien van betrouwbare, actuele informatie en een vakkundig advies. Rini heeft meer dan 35 jaar ervaring in de luxe pennenbusiness en is een autoriteit op het gebied  van Limited Edition pennen. Wilt u contact met hem opnemen? Dat kan via tel. no. +31-6-55 75 33 82. E-mail, info@ltamcdimontegrappa.com. Of via het contactformulier op de website. Het zelfs mogelijk dat hij u thuis bezoekt. Om u in vertrouwde omgeving te informeren en te adviseren. U merkt, bij ons krijgt u advies op maat, waar en wanneer u wilt.

Zo functioneert de Montegrappa Limited Edition Shop

Nadat u de pen van uw keuze heeft gevonden klikt u op de balk onder de afbeelding. Hierna krijgt u de pen in vol ornaat te zien. Links de pen en rechts enige uitleg over de pen. Ga naar beneden op de pagina en u ziet een tweetal mogelijkheden. U kunt kiezen voor een vulpen of een roller pen. Kiest u voor een vulpen dan volgt de keuze Sterling Silver of Goud. Dan kiest u de dikte van de schrijfpunt. Hierna volgt er nog één keuze Member worden (10% prijsvoordeel) of niet (5% prijsvoordeel). Nadat u de deze laatste keuze heeft gemaakt sluit u het winkel mandje en gaat naar de betaalpagina. De rest wijst zich vanzelf. Bij rollerpennen is de procedure identiek. Voor Members die langer dan één jaar Member zijn wordt het prijsvoordeel vanzelfsprekend aangepast.

Verdere Informatie

De pennen in de Shop, Montegrappa Limited Edition pennen, zijn voorzien van een  advies winkelverkoopprijs. Indien u Member wordt, of bent, start u met 10% prijsvoordeel. Dit prijsvoordeel stijgt, naarmate u langer aan LTAMC di Montegrappa vebonden blijft, jaarlijks met 2,5% tot een maximum van 20%. Dit prijsvoordeel geldt voor alle Montegrappa producten die u via LTAMC di Montegrappa besteld. Indien er toch nog vragen zijn i.v.m. Montegrappa Limited Edition pennen, neem dan contact op met tel.no. +31-6-55 75 33 82. Of stuur een e-mail naar info@ltamcdimontegrappa.com. Wij zullen u z.s.m. antwoorden!

Limited Edition pennen: Aanbiedingen

Op de pagina -Lim. Ed.: Aanbiedingen- staan Limited Edition pennen waarvan er nog slechts 1 of enkele voorradig zijn. Om het voor u gemakkelijker te maken hebben wij hiervoor de wijze van bestellen en betalen aangepast. Hoe? Dat leggen we uit op de pagina -Lim. Ed.: Aanbiedingen-. Daarnaast hebben wij, alle prijzen drastisch verlaagd. Echter dat maakt wel dat alle prijzen netto/netto zijn. Voorlopig voor iedereen!

Heeft u interesse in één of meerdere van deze luxe vulpennen? Lees dan eerst de aangepaste bestel-/betaalprocedure.

Wij zetten uw zoektocht voort !

Het kan zijn dat u ook op de pagina -Lim.Ed.: Aanbiedingen- de door u gewenste pen niet aantreft. Dat is het moment dat u ons kunt inschakelen! Wij zoeken verder naar de pen van uw wensen. In ons netwerk zijn veel relaties die pennen kunnen leveren die bij Montegrappa niet meer voorradig zijn. Wij gaan op zoek naar de pen van uw wensen. Zodra wij die gevonden hebben ontvangt u bericht van ons. Wij delen u dan prijs, staat van de pen en andere wetenswaardigheden van de pen mee. Pas dan beslist u of u de pen daadwerkelijk wenst aan te schaffen. Maar alvorens ons in te schakelen. Kijk eerst eens op de pagina -Lim.Ed.: Aanbiedingen-.

Montegrappa Reminisence

https://www.ltamcdimontegrappa.com/

Limited Edition pennen: Aanbiedingen
Naar Home pagina