Montegrappa Configurator,                      Dé kans uw eigen pen te ontwerpen!

U ontwerpt uw eigen schrijfinstrument !

U bent de ontwerper, of ontwerpster, van uw eigen luxe vulpen, roller of ballpoint met behulp van de Montegrappa Configurator! Montegrappa zorgt ervoor dat de pen één uniek geheel wordt. En LTAMC di Montegrappa zorgt ervoor dat de pen bij u wordt afgeleverd. Nieuwsgierig geworden? Het gaat als volgt; U klikt op de button Naar Montegrappa Configurator-. U wordt verbonden met de Montegrappa Configurator site. Let op de kortingscoupon, de invulling van de code op bestelbon van Montegrappa zorgt voor 10% korting op de aanschaf van UW pen.

3 Modellen voor Montegrappa Configurator.

Indien u naar beneden scrolt op de pagina kunt u, voor de Montegrappa Configurator kiezen uit 3 modellen. ( ZERO CUSTOM, EXTRA CUSTOM en de nieuwe EXTRA OTTO CUSTOM ). Zodra u de keuze voor de vorm van de luxe pen heeft bepaald klikt u op de button -customize-. Hierna heeft u wederom de keuze uit 2 of 3 mogelijkheden. Luxe vulpen of roller pen ( bij het ZERO model is er ook een ballpoint ). Bij keuze voor de luxe vulpen ziet u 9 componenten met vele mogelijkheden. Bij de luxe roller pen en de ballpoint zijn dit 8 componenten. Zodra u ontwerp gereed is drukt u op de button -bestellen-. Vergeet uw Promo-Code niet!!

Arte, Extra Bespoke en Amphora

Voor ARTE, BESPOKE en AMPHORA pennen ziet u aan de rechterzijde van de pagina drie knoppen die u verwijzen naar de desbetreffende pagina. Ook deze pennen ontwerpt uzelf . Echter door de hogere arbeidsintensiteit brengen deze pennen hogere kosten en een langere levertijd met zich mee.

Members voordeel!

Als Member ontvangt u 10% prijsvoordeel op uw Montegrappa Configurator schrijfinstrument. Daarvoor dient u het volgende te doen; Op deze pagina ziet u rechtsboven, in het felgroen gekleurde vak een Promo-code staan. Deze Promo-Code vult u linksonder in op de Montegrappa Configurator bestelpagina. Montegrappa zal dan direct de 10% korting aan u berekenen. Indien u nog geen Member bent, vergeet dan niet, voor de bestelling van uw pen, het aanmeldingsformulier in te vullen.

Problemen bij het ontwerpen ?

Mocht u problemen ondervinden bij het samenstellen van uw vulpen, roller of ballpoint stuur dan een mail naar info@ltamcdimontegrappa.com met uw naam, telefoonnummer en de aard van het probleem en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel uw Montegrappa adviseur ++31 6 55 75 33 82 ( dhr. R. Nijsink )

Veel plezier bij het ontwerpen van uw, unieke, vulpen, roller en/of balpen!

Het was uw ontwerp, nu is het; UW PEN !

De Montegrappa roller pen of ballpoint ontwerpt u volgens hetzelfde principe, echter, zoals te begrijpen, met andere onderdelen.

Montegrappa Configurator, de mogelijkheden

Dankzij de Montegrappa Configurator breiden zich mogelijkheden, om zelf een vulpen, roller of ballpoint te ontwerpen, steeds verder uit. In het filmpje boven krijgt u een indruk hoe een schrijfinstrument (in het filmpje een vulpen) wordt geassembleerd. Zoals gezegd de mogelijkheden breiden zich immer meer uit, tot op heden zijn er drie verschillende keuzemogelijkheden.

1. Montegrappa Configurator; ZERO CUSTOM

De Zero Custom ( rechtsboven ) is leverbaar in talrijke uiterlijkheden als vulpen, roller en, als enige, als ballpoint. De vulpen is leverbaar met edelstalen of 14krt gouden schrijfpunt. Zoals u wenst.

2. Montegrappa Configurator; EXTRA CUSTOM

De Extra Custom ( rechtsonder ) is leverbaar als vulpen en als roller, waarbij de vulpen uitsluitend met een 18krt. schrijfpunt leverbaar is.

3. Montegrappa Configurator; EXTRA OTTO CUSTOM

De jongste telg in de Custom-familie ( foto hieronder ), net even iets eigentijdser en eigenwijzer ( 6 kanten ) dan zijn broertje de Extra Custom. De vulpen is ook hier uitsluitend met een 18krt. schrijfpunt leverbaar.

Voor alle pennen geldt dat u, bij de Montegrappa Configurator, 7, 8 of 9 onderdelen, in vele variaties, tot u beschikking heeft om uw pen te ontwerpen. En zo een volstrekt eigen schrijfinstrument tot uw beschikking krijgt.

Veel plezier bij het ontwerpen en in het gebruik !!

Montegrappa Configurator, Extra Otto Custom
Montegrappa Configurator. Extra Otto Custom

Attentie voor diegenen die geen Member zijn! ( of willen worden ) Maakt u, als niet Member, toch gebruik van de Promo-Code, voor de Montegrappa Configurator, dan dient u rekening te houden met het volgende : 1. U ontvangt van LTAMC di Montegrappa een factuur over het, onterecht, ontvangen Members voordeel. 2. Zodra u deze factuur voldaan heeft wordt de bestelde pen naar u verzonden.

U heeft toch liever een bestaande Limited Edition pen? Naar Limited Edition Shop !

Uw Promo-Code luidt : 18LTAMC

Deze Promo-Code dient u in te vullen op het Configurator-bestelformulier van Montegrappa . ( links onder op de pagina )

Uitsluitend te gebruiken door Members LTAMC di Montegrappa !
5. Montegrappa Configurator! Dé kans om uw eigen, luxe, pen te ontwerpen! | LTAMC di Montegrappa.
naar ARTE vulpennen

5. Montegrappa Configurator! Dé kans om uw eigen, luxe, pen te ontwerpen! | LTAMC di Montegrappa.ARTE ; 18krt. gouden vulpen. In miniatuur, met de hand, beschilderd. Naar een door u bedacht en aangeleverd ontwerp. Vulpen met 18krt. schrijfpunt.

Naar BESPOKE vulpennen en rollers

5. Montegrappa Configurator! Dé kans om uw eigen, luxe, pen te ontwerpen! | LTAMC di Montegrappa.BeSpoke of Extra BeSpoke ; Het naar uw ontwerp graveren van de barrel van een Sterling Silver vulpen of roller pen. De kleur van de dop en de “vul-knop” wordt door u van te voren bepaald. Vulpen met 18krt schrijfpunt.

Naar AMPHORA vulpennen, rollers en ballpoints

5. Montegrappa Configurator! Dé kans om uw eigen, luxe, pen te ontwerpen! | LTAMC di Montegrappa.AMPHORA ; Vulpen, roller of ballpoint, op de bovenkant van de dop, met de hand beschilderde, miniatuur afbeelding. Naar een door u aangeleverd voorbeeld. Vulpen met 18krt schrijfpunt.

5. Montegrappa Configurator! Dé kans om uw eigen, luxe, pen te ontwerpen! | LTAMC di Montegrappa.
Elmo & Montegrappa
Montegrappa Configurator

Zero Custom

Montegrappa Configurator

Extra Custom