10 argumenten !

om Member te worden van LTAMC di Montegrappa  !

Uw entree in de wereld vol exclusieve Italiaanse Limited Edition pennen  !

              De meest exclusieve pennen met de beste service,                 Eerlijke, actuele informatie en een passend advies !

Voor iedere Liefhebber, Connaisseur en Collectioneur een toegevoegde waarde!

 De fascinerende wereld van de Montegrappa Limited Edition pennen

Waarom Member worden van LTAMC di Montegrappa? Montegrappa introduceert plusminus 8 keer per jaar een serie Limited Edition vulpennen. Beperkt in aantal, schrijftechnisch topkwaliteit en het ontwerp is altijd opzienbarend. Bij deze pennen is er behoefte aan ter zake doende, actuele informatie en passend advies. Dat is precies waar de focus en het specialisme van LTAMC di Montegrappa liggen! Als Member van LTAMC di Montegrappa krijgt u actuele informatie en het beste advies. Onze adviseur, Rini Nijsink, heeft zijn sporen, als adviseur van Limited Edition pennen, meer dan verdient. Al meer dan 35 jaar is hij werkzaam in de luxe pennenbranche. Hij informeert, adviseert en luistert naar uw wensen. Opdat het ook echt UW pen gaat worden. En één ding is zeker, bij hem en bij LTAMC di Montegrappa betaald u nooit teveel! Voor velen is dat al reden voldoende om Member van LTAMC di Montegrappa te worden!

Member van LTAMC di Montegrappa

Maar er is meer! Lees, in 10 argumenten, waarom het zeer interessant en uiterst lucratief is Member van LTAMC di Montegrappa te worden. Vele liefhebbers, connaisseurs en collectioneurs zijn u reeds voor gegaan! Zij zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van LTAMC di Montegrappa! Vraag het hen! Zij zullen beamen dat zij vakkundig en prettig geïnformeerd en geadviseerd zijn. En dat er naar hen geluisterd is. Maar het belangrijkste is dat zij de pen(nen) hebben gekocht waarmee ze meer dan tevreden zijn. Velen van de mensen die wij mochten helpen zijn Member van LTAMC di Montegrappa geworden.

Viking

Mogen we nog even uw aandacht ?!

Member worden van LTAMC di Montegrappa

Indien u een Limited Edition: Aanbiedingen of Configurator pen gaat bestellen. En u heeft besloten Member te worden. Vul dan het “Ik word Member formulier” in en verzendt het. Vergeet niet de pen van uw keuze in te vullen. Voor Amphora, BeSpoke of Arte pennen kunt u beter telefonisch contact opnemen met Rini Nijsink +31 6 55 75 33 82. Dit telefoonnummer kunt u ook gebruiken voor vragen over Montegrappa of LTAMC di Montegrappa.

U gaat een luxe vulpen aanschaffen uit de Limited Edition Shop? Vul het -Ik word Member formulier- niet in! Op de site -Limited Edition Shop- kunt u zich als Member van LTAMC di Montegrappa aanmelden.

Nog geen Member worden ?

Indien u een Limited Edition: Aanbiedingen of een Configurator pen wenst te bestellen maar u wilt GEEN Member worden. Verzendt uw bestelling dan naar info@ltamcdimontegrappa.com o.v.v. “bestelling zonder Membership”. Vermeldt naam, adres, telefoonnummer en de Limited Edition pen van uw keuze. Uw bestelling wordt dan gereserveerd waarna u een factuur ontvangt via e-mail. Zodra de factuur voldaan is wordt de reservering omgezet in bestelling. Uw Limited Edition pen wordt dan binnen 10 tot 12 werkdagen geleverd.

“Ik word Member formulier”.

* = verplicht

Daarom Member worden van LTAMC di Montegrappa.

U heeft zich aangemeld als Member van LTAMC di Montegrappa. Mocht u vragen hebben over LTAMC di Montegrappa of  Montegrappa. Stuur een e-mail naar: info@ltamcdimontegrappa. In deze mail vermeldt u uw naam en telefoonnummer en uiteraard uw vraag. LTAMC di Montegrappa neemt dan z.s.m. contact met u op. Ook met vragen over Limited Edition pennen van andere merken kunt u bij ons terecht. U mag ook bellen ++31-6-55 75 33 82.                  LTAMC di Montegrappa,    Onze service, uw voordeel! 

Syvester Stallone.

Sophia Loren.

ERNEST HEMINGWAY NOVEL

Ernest Hemingway

Muhammad Ali

Giuseppe Aquila CEO van Montegrappa, met Quincy Jones. Giuseppe’s vader Giancarlo Aquila is no.1 Member van LTAMC di Montegrappa.

Queen

Rockgroep Queen

Time & Brain

Wereldberoemd neuroloog Richard Restak, bedenker van de Time&Brain

Edson Nascimento dos Santos : Pelé.

Ilie Nastase,

Lord of the Rings,

Leonardo da Vinci

Inspiration moonlanding

Maanlanding 1969

Bugatti Chiron

Alle hierboven vermelde personen, tv series, gebeurtenissen en auto’s hebben één ding gemeen. Ze hebben allen één of meerdere Limited Edition pen(nen)  van Montegrappa die naar hen vernoemd zijn. 

Montegrappa heeft boetieks in nagenoeg alle wereldsteden. Vanzelfsprekend is er ook een boetiek in hun “citta natale”: Bassano del Grappa

Complete set Raffaello

Een absoluut kunstwerk van miniatuur handschilderkunst de “Rafaello” set. Vijf vulpennen virtuoos met de hand beschildert naar voorbeelden van de Renaissance grootmeester Raphael. Hij zou in 2020 zijn vijfhonderdste verjaardag hebben gevierd.

Oplage; maximaal 5 x 5 exemplaren. Een investering voor de toekomst! ( vulpennen zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar )

10. Member worden van LTAMC di Montegrappa!?!

Uitsluitend voordelen als Member!?!

Nee, alhoewel. LTAMC di Montegrappa wil slechts één afspraak met u maken. U heeft, op dit moment, de intentie om jaarlijks een MC*pen bij ons aan te schaffen.

Kan een Member geen gevolg geven aan deze intentie, dan zijn er 2 mogelijkheden. 1. U neemt contact op met LTAMC di Montegrappa. Gezamenlijk zoeken we naar oplossing om het Membership te behouden. 2. U onderneemt geen actie. Dan vervallen alle voordelen. Ook die voordelen die door jarenlang Membership zijn opgebouwd. Meldt u zich later weer aan, dan begint u weer als eerstejaars Member.

  • * MC pennen zijn: Limited Edition-, Configurator-, Amphora-, Bespoke-, Arte pennen of een Lim. Ed.: Aanbiedingen pen.

Resumé

LTAMC di Montegrappa is er voor de Members! Maar ook voor pen-liefhebbers die incidenteel een luxe, Limited Edition pen, willen aanschaffen. Voordelen voor Members: meer prijsvoordeel, veel meer extra’s ( zie hoofdstuk – Member worden- ). Voor de incidentele pen-liefhebbers is er een, kleiner, prijsvoordeel en het voordeel van onze excellente service. Voor beiden geldt Montegrappa en LTAMC di Montegrappa staan u altijd ter zijde. Wanneer er vragen, opmerkingen of problemen zijn met uw luxe pen of met kwesties die wij kunnen oplossen. Service, Informatie, Advies, Voordeel worden bij ons met Hoofdletters geschreven! Uiteraard met een luisterend oor voor wat u wenst! Wordt ook Member van LTAMC di Montegrappa

Gebruik de onderstaande button om uw Limited Edition pen uit te zoeken. Op dezelfde pagina kunt u Member worden van LTAMC di Montegrappa.

Naar Limited Edition Pen Shop

LTAMC di Montegrappa behoudt zich het recht voor mensen het Membership te ontzeggen. Zonder opgaaf van reden!