25. Montegrappa, Extra BeSpoke, miniatuur graveerkunst, naar uw ontwerp, op de barrel van uw luxe vulpen | LTAMC di Montegrappa.
25. Montegrappa, Extra BeSpoke, miniatuur graveerkunst, naar uw ontwerp, op de barrel van uw luxe vulpen | LTAMC di Montegrappa.

van Emotie tot Maatwerk, Montegrappa Extra Bespoke

Montegrappa Extra Bespoke. De koper kiest uit 24 kleuren de juiste tint en schakering. Hiermee wordt het juiste gevoel en de juiste stemming bepaald. De graveur van de Extra Bespoke vertaald het gevoel van het ontwerp van de klant naar de gravure op de Montegrappa Extra Bespoke pen. Dit resulteert in een uitermate luxe en persoonlijke schrijfinstrument. De Extra Bespoke is een pen die duidelijk weerspiegelt wat het gevoel en de bedoeling van de ontwerper is geweest bij het verstrekken van de opdracht.

Keuze

Montegrappa Extra Bespoke biedt keuzes die variëren van aardetinten tot primaire kleuren tot edelsteen gelijkende mengsels. Voor de ornamenten, welke de luxe pen verrijken, is de keuze zeer uitgebreid. U kiest uit: sterling zilver of massief 18 karaat wit, geel of rosé goud.

Persoonlijke keuzes

De keuzes die in het traject van opdracht via uitvoering naar aflevering, van de Montegrappa Extra Bespoke pen, zijn talrijk. Om te beginnen de keuze voor vulpen of roller pen. Ten tweede, indien u voor een vulpen kiest de keuze voor de dikte van de schrijfpunt. Dit kan eventueel ook in een later stadium. Dan de keuze voor 18 karaat goud, in 3 kleuren, of Sterling Silver. Dan dient de kleur van het celluloid bepaalt te worden. En tenslotte de belangrijkste keuze; welke afbeelding dient er op de pen te komen.

Definitieve Keuze

Allemaal keuzes die definitief zijn omdat wanneer er aan de, Montegrappa Extra Bespoke, pen begonnen is er geen weg terug. Welke keuze u ook maakt. Het eindproduct zal u versteld doen staan. Verfijnde hand graveerkunst uitgevoerd door kunstenaars met de guts.

Voor uzelf en generaties na u

De Montegrappa Extra BeSpoke pennen zijn schrijfinstrumenten die van generatie op generatie worden overgedragen. En tot in lengte van jaren door generaties gekoesterd worden. Montegrappa Extra Bespoke zijn pennen die de eigenaar en velen na hem veel schrijf- en kijkplezier zullen bezorgen. Alleen het idee al dat u een schrijfinstrument bezit waarvan er maar 1 op de wereld bestaat! Uniek!!

Bekijk Video

Graveren, een vorm van kunst

Met ultieme aandacht voor detail en diepe gevoeligheid.
De afbeelding op de luxe pen is vergelijkbaar met een foto.
Echter deze zal nooit vervagen …

meer informatie