Een mooie, exclusieve, pen is een sieraad

 

Er zit een idee achter

Mijn naam is Rini Nijsink, initiator van LTAMC di Montegrappa. In de achterliggende decennia heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in de verkoop van Limited Edition pennen. Een boeiende nichemarkt. Hierdoor kreeg ik een zwak en fascinatie voor één merk: Montegrappa. De Italiaanse verfijning, het kunstzinnige en de nimmer aflatende kwaliteit maken, voor mij, dit merk tot een absoluut icoon onder de luxe schrijfinstrumenten. Niet alleen voor mij maar wereldwijd zijn de “Montegrappisti” meer dan bevlogen liefhebbers van het Italiaanse raffinement en hun schrijfcultuur. Voor hen en vele andere liefhebbers, connaisseurs en collectioneurs, is er nu de Members-Club waar eenieder persoonlijk zijn of haar rendement mee behaalt: LTAMC di Montegrappa!

 

Reorganisatie van Service, Aandacht en Informatie voor Members

Uitsluitend de fascinatie voor Montegrappa Limited Edition pennen was echter niet de beweegreden om LTAMC di Montegrappa te initiëren. Er lag zelfs een ergernis aan ten grondslag. Door de jaren heen ontdekte ik dat er grote hiaten zaten in de verkoop van Limited Edition pennen in een fysieke winkel. Het ontbrak, de verkoper, vaak aan tijd en soms aan kennis om de klant voldoende aandacht te schenken en goed te informeren. Deze twee omstandigheden hebben mij er toe aangezet een manier van service, aandacht en informatie te ontwikkelen die recht doet aan de kandidaat koper. Dat deze manier van service, aandacht en informatie op waarde geschat wordt, bewijst het toenemende aantal Members.

 

De uitvoering is reeds begonnen !

U gaat als Member, goede service, juiste aandacht en voldoende informatie krijgen, u heeft daar recht op! Maar dat is niet alles! We gaan de prijzen attaqueren, uw prijsvoordeel bij LTAMC di Montegrappa is opvallend ruim! 

In de komende blogs zal ik u van alles vertellen over Limited Edition pennen in het algemeen en over die van Montegrappa in het bijzonder. We gaan wat dieper in op hoe wij liefhebbers, connaisseurs en collectioneurs terzijde kunnen staan. Kortom er liggen nog veel mooie en interessante items in het verschiet.

Indien u nu reeds besloten heeft Member te worden heet ik u van harte welkom bij LTAMC di Montegrappa! En, wij doen wat we zeggen!

Mocht u vragen hebben over Montegrappa of over Limited Edition pennen in het algemeen? stel ze gerust via info@ltamcdimontegrappa.com

 

 

Eerste update :

Per 1 februari 2020 zijn wij begonnen alle “oudere” Limited Edition pennen op de pagina -Lim. Ed. voor 2019- tegen aanzienlijke prijsverlaging te verkopen. U ontvangt uiteraard volkomen nieuwe pennen tegen sterk verlaagde prijzen. Belofte maakt schuld. Wij hadden u prijsverlagingen aangekondigd. Er is echter 1 klein probleempje : De pennen kunnen uitverkocht zijn op het moment dat u ze besteld. Vandaar onze aangepaste bestel- en betaal procedure. 

17-3-2020 I.v.m. de Corona crisis is het op moment voor ons niet mogelijk de door u bestelde pennen uit te leveren. Naar wij hopen, en verwachten zal er vanaf 03-05-2020 weer gestart worden met de uitlevering van de pennen. ( wij houden u op de hoogte )