Dit formulier is te gebruiken als contact- en/of bestelformulier.

 U kunt dit formulier gebruiken om contact te zoeken met LTAMC di Montegrappa. Het formulier gebruikt u tevens indien u een Limited Edition van voor 2019 wenst te bestellen. Ook voor bestellingen van Montegrappa die niet in de webwinkel te vinden zijn kunt u dit formulier gebruiken.

U wilt een pen van de pagina “Lim. Ed. voor 2019”  bestellen? Hiervoor plaatst u uw bestelling in het blok “Uw Bericht”. Wilt u zo vriendelijk zijn, bij iedere bestelling via dit formulier, het woord “Bestelling” toe te voegen? Ook voor de vraag naar een oudere Limited Edition pen gebruikt u dit formulier. Hiervoor gaarne het woord “vraag” toevoegen. Om sneller een antwoord op uw vraag te krijgen gebruik tel. ++31-6-55 75 33 82

Voor tips die bijdragen aan het verbeteren van onze website kunt u dit formulier ook gebruiken. U zou het formulier zelfs kunnen gebruiken voor een compliment. Kortom het biedt vele mogelijkheden. Wel willen wij u vragen het altijd  zo positief  mogelijk te houden! Alvast bedankt. 

  Uw vraag is moeilijk te formuleren of niet in woorden te vatten?

Wij kunnen ons voorstellen dat u het gemakkelijker vindt een vraag mondeling te stellen. U kunt dan 2 dingen doen; 1. U stuurt een e-mail naar info@ltamcdimontegrappa.com hierin vermeldt u uw telefoonnummer met de opmerking : “Gaarne telefonisch overleg”. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Of 2 : U neemt zelf de telefoon ter hand en belt ons op het onderaan de pagina vermelde telefoonnummer.

Eventueel kunt u gebruik maken van een derde mogelijkheid: het schrijven van een brief naar het adres dat hieronder vermeld wordt. Indien u ons een brief schrijft vergeet dan niet de afzender te vermelden zodat wij de mogelijkheid hebben te reageren.

Contactformulier

*Verplichte velden

LTAMC di Montegrappa
 Hooiraamhoek 80.
7546MB Enschede, Nederland

Bedrijfsgegevens:
KVK:  73825816.
BTw. id :NL001138798B08
IBAN: NL 33 KNAB 0258 4131 31.