Kunst en schrijfcomfort!

De luxe Amphora pennen zijn door de miniatuur handschilders en graveurs van Montegrappa voor u gecreëerd . Deze uitingen van kunstzinnigheid brengen zij, voor u, aan op het platte uiteinde van de dop. De luxe Amphora pennen zijn door hun “zandloper” vorm niet alleen een streling voor het oog. Ook liggen zij lekker en vast in de hand. Hierdoor hebben deze luxe pennen een hoog schrijfcomfort.

U kunt kiezen uit een bewerking in de vorm van een miniatuur gravering of een miniatuur handschildering. De kennis wat betreft deze verfijnde technieken is nog maar bij een zeer beperkt aantal vakmensen bekend. Montegrappa prijst zich dan ook gelukkig dat het haar is gelukt de beste vaklieden, op dit gebied, aan zich te binden.

Bekijk Video

Door u ontworpen, voor u gemaakt!

De “miniatuur handwerkartiesten” van Montegrappa zorgen ervoor dat uw luxe Amphora pen een kunstwerk wordt. U en vele generaties na u zullen hier met een blik van bewondering naar blijven kijken. De verfijnde technieken die deze vakmensen gebruiken gaan ook bij uzelf de vraag doen opkomen: “Is dit werkelijk met de hand  tot stand gekomen?!”.  De body en de dop van de pen worden vervaardigd van pastel hars met ornamenten van zilver. De schrijfpunt van de luxe vulpen is, zoals het zich betaamt, van 18 karaat goud.

Niet alleen de resultaten van de handschilderingen of gravures zijn een lust voor het oog. Ook het aanschouwen van deze technieken zijn een lust voor het oog. Om deze kunstwerken op uw pen te doen ontstaan wordt er onder meer gewerkt met moderne acrylkleuren of handgravures met een burijn.

Tevens is de mogelijkheid een keuze te maken uit de 12 prachtig met de hand geschilderde of met de hand gegraveerde “toppen van doppen” die de Chinese dierenriem belichamen.

Mocht geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een luxe Amphora vulpen of roller pen neem dan contact op via info@ltamcdimontegrappa.com o.v.v. uw naam, ädres en tel. nr. en de de zin “Interesse in Amphora”. Of via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

meer informatie