Montegrappa Limited Edition Aanbiedingen.

Door LTAMC di Montegrappa.

De introductiebijeenkomst van de Ernest Hemingway collectie ( hieronder enkele aanbiedingen uit deze collectie )

Montegrappa Limited Edition Aanbiedingen. Montegrappa Lim. Ed. schrijfinstrumenten voor een zeer aantrekkelijke prijs!

LTAMC di Montegrappa biedt u de mogelijkheid een Montegrappa Limited Edition vulpen, roller of ballpoint aan te schaffen tegen een sterk verlaagde prijs. Echter, de voorraad van deze Montegrappa Limited Edition aanbiedingen schrijfinstrumenten beperkt zich tot één pen, of in het beste geval enkele pennen. Door deze beperkte aantallen bestaat de mogelijkheid dat de door u gewenste pen niet meer voorradig is ten tijde van uw bestelling.

Retour betalingen van Montegrappa Limited Edition Aanbiedingen.

Mocht een schrijfinstrument, onverhoopt, niet meer leverbaar zijn storten wij het, door u, betaalde bedrag direct op uw bankrekening terug! Wij nemen dan, uiteraard, eerst contact met u op, dit om u de mogelijkheid te bieden een ander Montegrappa Limited Edition aanbiedingen schrijfinstrument uit te zoeken. Mocht u dan besluiten geen andere Limited Edition pen te willen aanschaffen wordt, het door u reeds betaalde bedrag, onmiddellijk op uw rekening teruggestort.

Het bestellen van een Montegrappa Limited Edition Aanbiedingen

Het bestellen van een schrijfinstrument, bij LTAMC di Montegrappa, van een Montegrappa Limited Edition Aanbiedingen pen, gaat op de volgende manier; u klikt op het gewenste schrijfinstrument, u komt vervolgens op de pagina voor bestelling, deponeer het schrijfinstrument in de winkelmand. Hierna komt u op de pagina voor de betaling. Zodra de betaling is voldaan wordt de bestelling in behandeling genomen en wordt het bestelde schrijfinstrument binnen 14 werkdagen bij u afgeleverd.

LTAMC di Montegrappa wenst u veel plezier bij het zoeken van een geschikte Limited Edition Aanbiedingen schrijfinstrument.

. Alle getoonde prijzen, op deze pagina, zijn netto/netto.
. Alle getoonde Montegrappa Limited Edition Aanbiedingen vulpennen beschikken over een 14- of 18 karaat gouden schrijfpunt.

Vragen of u wilt een persoonlijke uitleg i.v.m. de aanschaf van een Limited Edition Aanbiedingen schrijfinstrument ?

Indien u vragen heeft over een Montegrappa Limited Edition Aanbiedingen schrijfinstrument, of een andere Luxe schrijfinstrument, kunt u contact opnemen met info@ltamcdimontegrappa.com. Voor een dringende vraag, of voor persoonlijk uitleg, neemt u contact op met +31 6 55 75 33 82 ( R. Nijsink )

Het door u gewenste schrijfinstrument niet gevonden bij de Montegrappa Limited Edition aanbiedingen?

Is er een Limited Edition vulpen, roller of ballpoint, van Montegrappa welke u op deze site niet vindt? Neem dan contact met LTAMC di Montegrappa op. U stuurt dan een zoekopdracht naar; info@ltamcdimontegrappa.com. Of u neemt telefonisch contact op met ++31-6-55 75 33 82. Wij gaan dan voor u op zoek naar het door u gewenste Limited Edition schrijfinstrument. Zodra wij het door u gewenste Limited Edition schrijfinstrument gevonden hebben nemen wij contact met u op. Om de prijs en de staat van de Limited Edition pen met u te bespreken. Wordt het voorstel dat wij u offreren door u geaccepteerd dan beslist u of u het, door u gevraagde, Limited Edition schrijfinstrument daadwerkelijk gaat aanschaffen.

Montegrappa, Icons; Ayrton Senna. Sterling Silver no. 1 van 610
Limited Edition

Bovenstaande foto geeft u een indruk van de Montegrappa Icons; Ayrton Senna ( Sterling Silver ) welke wij u kunnen aanbieden. Het bijzondere aan deze Limited Edition vulpen bestaat uit het feit dat deze vulpen beschikt over het productienummer 1 van 610. Bijzonder? Ja! Normaal behoudt Montegrappa de eerst uitgebrachte Limited Edition ( nr.1 ) en de laatst uitgebrachte Limited Edition, ( in dit geval nummer 610 ) voor het eigen museum. Deze, bijzondere, pen is leverbaar voor €.2950.00. Wilt u meer weten over deze bijzondere Limited Edition vulpen? E-mail een bericht naar: info@ltamcdimontegrappa.com of neem contact op met +31-6-55 75 33 82

Naast de Montegrappa Limited Edition aanbiedingen zijn er nog tal van mogelijkheden een Montegrappa Limited Edition schrijfinstrument te scoren. Om u op weg te helpen volgen hieronder enkele links.

Terug naar Home pagina

LTAMC di Montegrappa