15. Contact- en Bestelformulier-LTAMC di Montegrappa. Ook voor u. | LTAMC di Montegrappa.

 Contact- en bestelformulier.

Het contact- en bestelformulier gebruikt u om in contact te komen met LTAMC di Montegrappa. Daarnaast kunt u het contact- en bestelformulier ook gebruiken voor het bestellen van producten welke u gevonden heeft op de website; www.montegrappa.com

Voor de vraag naar oudere Limited Edition schrijfinstrumenten gebruikt u tevens dit contact- en bestelformulier. Hiervoor gaarne beginnen met het woord “Vraag”, stel hierna de vraag welke u heeft aangaande de “oudere” Limited Edition pen van Montegrappa. Ook kunt u direct een antwoord op uw bestelling of vraag krijgen, gebruik hiervoor  tel. ++31-6-55 75 33 82 ( R. Nijsink )

Voor tips die bijdragen aan het verbeteren van onze website kunt u dit formulier ook gebruiken. Hiervoor reeds bij voorbaat onze dank!

Wel willen wij u vragen de tekst altijd zo positief mogelijk te houden! Alvast bedankt.

Uw vraag is moeilijk te formuleren of uitsluitend mondeling weer te geven!

Wij kunnen ons voorstellen dat u het gemakkelijker vindt een vraag mondeling te stellen. Doe dan als volgt; Neem de telefoon ter hand en toets +31-6-55 75 33 82. U krijgt dan onze adviseur R. Nijsink aan de lijn. Aan hem kunt u uw vraag stellen of/en uw bestelling doorgeven. Hij zal trachten uw vraag te beantwoorden, indien mogelijk. In het geval hij niet direct antwoord heeft op uw vraag zal hij u zo spoedig mogelijk terug bellen met het antwoord.

Eventueel kunt u gebruik maken van nog een derde mogelijkheid. Het schrijven van een brief naar het adres dat hieronder vermeld wordt. Indien u ons een brief schrijft vergeet dan niet de afzender te vermelden zodat wij de mogelijkheid hebben te reageren. U krijgt dan binnen 7 werkdagen antwoord op de door u gestelde vraag, of wij reageren binnen 7 werkdagen op uw verzoek tot zoeken naar een “oudere” Limited Edition pen van Montegrappa.

NAAR LIMITED EDITION SHOP        NAAR ONTWERP UW EIGEN PEN       NAAR LIMITED EDITION AANBIEDINGEN                      

Contactformulier

  *Verplichte velden

  15. Contact- en Bestelformulier-LTAMC di Montegrappa. Ook voor u. | LTAMC di Montegrappa.

  LTAMC di Montegrappa
  Ruwenbos 10
  7543 GA Enschede, Nederland

  Bedrijfsgegevens:
  KVK: 73825816.
  BTw. id :NL001138798B08
  IBAN: NL 33 KNAB 0258 4131 31.